KAYSERİ / MELİKGAZİ - Kayseri Güzel Sanatlar Lisesi

Mrt

İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü ile Şehitler Günü Programı okulumuz öğrencilerinin ve öğretmenlerinin katılımı ile yapıldı.

Ock

2023 – 2024 eğitim öğretim yılı birinci döneminin son haftasında öğrencilerimiz tarafından yapılan resimler sergilendi.

Ara

Afete Hazırlık Kulübü’nün  çalışmaları kapsamında Kayseri İtfaiyesi  çalışanları okulumuzda 13.12.2023 tarihinde   yangın tatbikatı  ve  öğrencilerimize yangın içerikli sunum yaptı.

Ara

Okulumuz müzik alanı öğrenci ve öğretmenleri  motivasyon çalışmaları kapsamında Ankara gezisi düzenledi.  Gezi kapsamında öğrencilerimiz Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi Müzik Bölümü ile Milli Savunma Üniversitesi Bando Astsubay  Meslek Yüksek Okulunda tanıtım sunumlarına ve derslere katıldı ve Anıtkabiri ziyaret etti.

Kas

Büyük Önder Mustafa Kemal  Atatürk'ün 85.Vefat Yıldönümü töreni Kayseri Güzel Sanatlar Lisesi öğrenci ve öğretmenlerinin katılımı ile  yapıldı.

Ekm

Cumhuriyet Bayramı töreni okulumuz konser salonunda okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin katılımı ile  29 Ekim 2023 tarihi saat  10.00'da  yapıldı.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.Yılı kutlamaları kapsamında, Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Melikgazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Melikgazi Belediyesinin  ortaklaşa düzenlediği fener alayı yürüyüşünde Kayseri Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri İstiklâl Marşı'mızı Müzik Öğretmeni Yusuf Acem yönetiminde canlı seslendirdi.

Ekm

Cumhuriyet’in 100.yılı kapsamında okulumuzda 26.10.2023 tarihinde saat:11.00’de resim sergisi ve konser programı düzenlendi.Düzenlenen programa İl Milli Eğitim Müdürü Bahameddin KARAKÖSE,Melikgazi Kaymakamı Bülent KARACAN, Talas Kaymakamı Yaşar DÖNMEZ,İncesu Kaymakamı Aydın GÖÇER, İl Milli Eğitim Müdürü Yardımcısı Osman KARACA,Melikgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı KAYA, Talas İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa ELMALI,  ile veliler,öğretmenler ,öğrenciler katıldı.

May

Yıl sonu etkinlikleri kapsamında okulumuzda  24/5/2023 tarihinde  saat 14.00’te   sergi  etkinliği ve saat 20.00’de ise konser etkinliği  yapılmıştır.

May

18/5/2023 tarihinde  saat 10.00-15.30 arasında Kayseri Müzesi  Avlu Alanında    okulumuz Resim Alanı öğrenci ve öğretmenlerinin hazırladığı  sergi   etkinliği yapılmıştır.